tisdag 24 april 2012

Inspelningsplats för sommaren

Miljön man spelar in i har en betydande roll i en films känsla, utseende och stämning. En film som denna är kanske mer i behov av spektakulära miljöer än, säg, en romantisk komedi, då det handlar om att sälja in en helt annan värld till publiken.
Inför sommarens inspelning letar vi miljöer för fullt, och den mest spektakulära av dessa kommer att kräva att vi lämnar Värmlands trygga (nåja) skogar för västkustens undersköna landskap. Dessa bilder togs förra helgen under en liten expedition:

 Ett ödelandskap som bestämt slår vår sandgrop.

För storleksreferens - det är gigantiskt där ute. I bild ser i Sandra Wahrendorf (t.v.) och vår producent/fotograf Sofie Borg (t.h.)
 
Och sist: William Fjärvik Krieg - "Bill" - framför en höjd som sträcker sig långt högre än vad det ser ut som på bilden.


Det där är förstås bara en bråkdel av de bilder vi tog, men ska man lägga upp alla schyssta bilder man får från västkusten får man dedikera en helt egen blogg åt det. Hursomhelst är vi väldigt peppade på att sätta igång med filmandet igen, och inte minst de dagar vi kommer att spendera i Grebbestad med omnejd.

--Daniel Johansson, Broken Frame Productions